Palaute Espoo Trail Runista 30.4.2016

Palaute

Vastauksia viikon sisällä tuli yhteensä 17 kpl. Kiitoksia palautteesta!

Tapahtumaa pidettiin yleisesti erittäin onnistuneena. Yleisessä palautteessa kiiteltiin hyvää tunnelmaa, johon säälläkin oli varmasti vaikutuksensa.

Ilmoittautuminen ja tiedotus olivat sujuvaa. Nettisivulle kaivattiin reaaliaikaista tulospalvelua.

Kilpailukeskukseen oltiin yleisesti tyytyväisiä. Eniten kehittämisen varaa oli WC:iden määrässä ja jonottamisessa infoon ja emit-kortin lainaukseen.

Reitti keräsi eniten kiitosta. Se haastoi kokeneemmankin terävillä nousuilla ja teknisyydellä, ja hiekkatieosuudet olivat minimissä. Reittimerkintöjä sen sijaan olisi syytä parantaa. Toisinaan merkintöjä oli liiankin tiheään, toisinaan saattoi olla pidempiä pätkiä ilman merkintöjä. Lisäksi merkintäjen musta-valkoinen väri ei ollut paras mahdollinen.

Saadun palautteen perusteella tapahtuman järjestelyryhmä on päätynyt seuraaviin toimenpiteisiin:

  • Tapahtumaan vuokrataan jatkossa bajamajat 3 kpl
  • Reitin viitotusta parannetaan. Viitoitusnauhat tulevat kirkkaammalla / selvästi erottuvalla värillä, ja viitoituksen tiheyteen kiinnitetään parempaa huomiota. Myös risteykset viitoitetaan selvemmin. Koejuoksijat tarkastavat tapahtumapäivänä reitin viitoituksen ja tekevät korjaukset tarvittaessa.
  • Väliaikapisteiden tarpeellisuutta kyseenalaistettiin. Näistä ei kuitenkaan luovuta, ja väliaikaleimaus pidetään vapaaehtoisena. Nettisivuille tulee kuitenkin tarkempaa tietoa nopeasta leimaustavasta. Lisäksi väliaikapiste 2 poistetaan. Ykkösväliaika siirretään sisäkurviin. Kolmosväliaikapiste siirretään leimauksen kannalta paremmalle paikalle.
  • Ilmoittautumista paikan päällä tehostetaan siten että emit-vuokraajille ja jälki-ilmoittautujille on omat jononsa.

Valitettavasti WC:n vuokraamisesta tulee jonkin verran ylimääräisiä kustannuksia, jonka johdosta olemme päätyneet nostamaan ilmoittautumismaksuja aikuisten osalta 15 euroon ja perhemaksua 30 euroon. Maksut nousevat 1.6. alkaen.

Kilpailusivulle